Μονωτικοί διπλοί και τριπλοί ενεργειακοί υαλοπίνακες

Δημοσιεύτηκε στα .

Οι υαλοπίνακες υψηλής ενεργειακής απόδοσης αποτελούν την πιο αποδοτική λύση για την ενεργειακή θωράκιση των κτιρίων. Είναι ο διάφανος σύμμαχος στη μάχη της εξοικονόμισης ενέργειας αλλά και στην προσπάθεια μείωσης εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα.

Η χρήση ενεργειακής υάλωσης μειώνει θεαματικά το κόστος πετρελαίου θέρμανσης, φυσικού αερίου, ηλεκτρικής  ενέργειας μειώνοντας ταυτόχρονα  την απαίτηση για μεγάλης απόδοσης λέβητες και μεγάλης ισχύος κλιματιστικών συσκευών.

Προσφέρουν υψηλότατα επίπεδα θερμομόνωσης περιορίζοντας στο μισό την προσλαμβάνουσα ηλιακή ακτινοβολία κατά τους θερινούς μήνες και μειώνοντας  κατά το 2/3 τις απώλειες θερμότητας  κατά τους χειμερινούς μήνες.

Συνοδεύονται πάντα από πιστοποιητικό γνησιότητας και πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών.

Διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις και βαθμούς ανακλαστικότητας δίνοντας έμφαση στην εξωτερική όψη ενός κτιρίου. Οι επιφάνεις είναι πιο ομοιόμορφες στην εμφάνισή τους δημιουργώντας έντονες ανακλάσεις καθώς ανακλούν σημαντικό μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας. Χρησιμοποιούνται σε προσόψεις βιομηχανικών-εμπορικών κτιρίων, γραφείων, κατοικιών κ.α.